Schimb Distributie Bucuresti

 • Schimb distributie Bucuresti Sector 4

 • Schimb distributie pe curea

 • Schimb distributie pe lant

SCHIMB KIT DISTRIBUTIE

SECTOR 4
Ai grijă de mașina ta și nu te va lăsa în drum. Schimbă kitul de distributie la timp! · De la noi vei pleca întotdeauna mulțumit · Schimb distributie pe lant · Schimb curea de distributie · Service multimarcă · 4.7/5 Notă Clienți Sună-ne acum și programează un schimb kit distributie!
DISTRIBUȚIA ESTE SUFLETUL MOTORULUI Cel mai greu este sa întreții o mașină, nu să o cumperi. Așa cum verifici uleiul de moor, asa trebuie verificată și distribuția.

Dacă kitul de distribuţie se strică în mers, pot apărea accidente foarte grave. Ruperea lantului sau curelei de distribuție poate genera deteriorarea completă a motorului (cum ar fi distrugerea chiuloasei, fisurarea blocului motor sau spargerea pistoanelor), caz în care costurile reparației sunt fi foarte mari. În plus, există riscul real de a pierde controlul volanului la viteze mari, situaţie se poate termina cu pierderi materiale, cât şi cu pierderi umane.

Dacă nu ești sigur când trebuie să faci schimb distributie, nu ezita să ne contactezi la 0744 638 292 sau office@service-auto-bucuresti.ro pentru consultanță gratuită referitor la schimbarea distributiei !
Bazează-te pe Select Service Auto Soseaua Giurgiului pentru rezolvarea problemelor masinii tale.

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI PENTRU SCHIMB KIT DISTRIBUTIE BUCURESTI ?

 • Suntem un service multimarca, modern și profesionist, cu personal cu experienta in mecanica
 • Oferim schimbarea distributiei pe curea sau a distributiei pe lant
 • Inspecția gratuită a altor componente esențiale ale mașinii pentru a-ti oferi recomandările potrivite
 • Beneficiezi de reducere pentru următoarea revizie a mașinii
 • Oferim schimb distributie pentru orice tip de masina, in Sector 4 Bucursti
 • Cost prietenos pentru buzunarul tău

UNDE SUNTETI LOCALIZAȚI IN SECTOR 4 ?

Soseaua Giurgiului nr 164A. Daca locuiești in Sector 4 sau 5 nu vei pierde mult timp pentru un schimb ulei Sector 4 sau 5 .

LA CÂȚI KM SE SCHIMBĂ DISTRIBUȚIA?

De exemplus la Dacia Logan kitul de sitributie se chimba la 60.000 km sau 5 ani. Distributia trebuie schimbata fie din cauza trecerii timpului (calitatea materialelor scade in timp, chiar daca autovehiculul nu este folosit), fie din cauza uzurii ansamblului de componente care alcatuieste un kit de distributie. De la producator la producator, timpul estimat ca fiind optim pentru o schimbare de distributie poate fi diferit. Verifică in manualul mașiinii intervalul de timp sau numărul de kilomentri
schimb ulei sector 4

CARE ESTE PRETUL SCHIMB KIT DISTRIBUTIE?

Costul pentru schimbarea distributiei depinde de marca si modelul vehiculului. Consilierii Select Service Auto iti vor da o oferta detaliata, ce cuprinde piesele si pret manopera schimb distributie. Contacteaza-ne la 0744 638 292 sau office@service-auto-bucuresti.ro pentru orice intrebari sau solicitari ai avea.

CÂT TIMP DUREAZĂ SCHIMBAREA DISTRIBUTIEI?

Este un proces complex, care poate dura 4-8 ore, în funcție de vehicul. Înlocuirea curelei de distribuție va preveni deteriorarea motorului și vă va economisi bani pe termen lung. CÂND TREBUIE SCHIMBATĂ DISTRIBUȚIA? Distributia trebuie schimbata fie din cauza trecerii timpului (calitatea materialelor scade in timp, chiar daca autovehiculul nu este folosit), fie din cauza uzurii ansamblului de componente care alcatuieste un kit de distributie. De la producator la producator, timpul estimat ca fiind optim pentru o schimbare de distributie poate fi diferit. Verifică in manualul mașiinii intervalul de timp sau numărul de kilomentri. De exemplu, la Dacia Logan termenul de înlocuire a curelei de distribuție recomandat de producător este o dată la 5 ani sau la 60.000 km.
Citeste mai multe despre schimb kit distributie...
VERIFICAREA PERIODICĂ A DISTRIBUȚIEI Este recomandat să se facă diagnosticarea mecanismului de distribuţie în mod periodic pentru a putea fi evitate problemeleș verificarea poate fi incluzaa in revizia anuală a mașinii. În cazul evaluării randamentului mecanismului de distribuţie vor fi analizate starea lanţului, starea rolei de întindere, dimensiunile camerelor, formele şi pinioanele, jocul existent între supapă şi colbutori dar şi zgomotele care sunt emise de către mecanismul de distribuţie. DE CE ESTE IMPORTANTĂ DISTRIBUTIA? Cureaua de distributie este cea care asigură funcționarea tuturor componentelor motorului in mod sincronizat! În motorul vehiculului tău există foarte multe piese în mișcare și este important ca toate să funcționeze la timp. Arborele cotit și arborii cu came sunt controlate de cureaua de distribuție (este uneori denumită centură cu came). In general, distributia este alcatuita din curea dintata de antrenare, rola de ghidare si rola intinzatoare; pentru unele modele de mașini, kitul de distributie cuprinde și pompa de apa. DE CATE TIPURI ESTE DISTRIBUTIA? Distribuția poate fi pe curea sau pe lanț. Fiecare tip vine cu avantaje si dezavantaje. O curea de cauciuc cu dinți duri care se blochează cu roțile dințate ale arborelui cotit și cu cei doi arbori cu came este cureaua de distribuție. Pentru a se asigura că supapele de admisie și evacuare ale motorului se deschid și se închid în timp cu pistoanele, cureaua de distribuție sincronizează mișcarea arborelui cotit și a arborilor cu came. Vehiculul nu va funcționa corect dacă arborele cotit și arborii cu came nu funcționează la unison. Trebuie să rețineți că o curea de distribuție nu este de fapt utilizată la toate vehiculele. În schimb, un sistem cu lanț este folosit de multe mașini moderne, care, spre deosebire de curelele de distribuție, nu sunt susceptibile de a se rupe și nu necesită înlocuire frecventă la intervale regulate. Cu toate acestea, vin cu propriul set de probleme potențiale. Pentru a vedea tipul de sistem cu care este echipat vehiculul dvs., verificați manualul de utilizare.
AVANTAJELE TALE daca faci schimb kit distributie la noi
Card de Fidelitate
CARD

DISCOUNT

card discount service auto sector 4
Folosind cardul de loialitate primești data viitoare o reducere procentuală din valoarea pentru schimb kit distributie.

GRATUIT

centru constatari daune sector 4 Bucuresti

Ca să îți fie mai ușor, colegii noștri te vor ajuta la constatări daune auto RCA si CASCO, consiliere deschidere și avizare dosar daune auto.

Serviciu Valet
serviciu valet service auto Soseaua Giurgiului
Ești prea ocupat și nu ai timp să aduci mașina la service? Nu îți face griji, ne ocupăm noi.
Mașină la Schimb

GRATUIT

service auto sector 4 cu masina la schimb
Dacă ai dosar dauna auto deschis la noi vei primi o mașină la schimb pe durata reparațiilor auto.

GRATUIT

service sector 4 cu decontare directa
Oferim toate serviciile necesare pentru deschidere dosar daune si reparatii cu decontare directă cu toti asiguratorii in cazul unui accident auto.

Tractare cu Platforma Auto

tractare platforma auto sector 4
Dacă ai rămas în pană, mașina nu pornește sau nu o poți conduce în siguranță, noi îți punem la dispoziție o platformă de tractare.
Parcare Privată
40

LOCURI

service auto Sector 4 receptie
Nu vei pierde timpul cautând o parcare. Poți lăsa mașina în parcarea noastră privată situată chiar lângă recepție.
Recepție Clienți
service auto Sector 4
Recepția, unde poți pot aștepta finalizarea schaimbarii kit de distributie, oferă confort, un spațiu civilizat, curat și acces la internet.

RECENZII schimb distributie Bucuresti

Recenzii Service Auto Bucuresti
5/5
Super profi service, iar serviciul de valet priceless
Am fost cu masina (Peugeot Boxer) la ei in martie 2022, si am asteptat 3 luni pentru a ma convinge de calitatea reparatiilor inainte sa scriu recenzia. Am facut schimburile uzuale de ulei, filtre combustibil si aer; pe langa acestea, am schimbat si kitul de distributie. Au mai facut cateva reparatii la partea de esapament si rezervor (constatate tot de ei in urma verificarilor), iar masina functioneaza impecabil. Sigur voi reveni si cu celelate masini pe care le avem la firma! Am lasat masina la service si am apreciat foarte mult service-ul de valet – mi-au livrat-o la birou.
Dan Lipsa · Liberty Center, Strada Progresului · 12 iunie 2024
REPARATII AUTO: Schimb Distributie, Revizie Auto, Schimb Ulei si Filtre
Citeste mai multe recenzii despre schimb kit distributie
4/5
Shimb kit distributie impecabil executat
Super multumita de schimbul kitului de distributie la o Ford Mondeo. Va avertizez sa nu incercati sa mergeti cu piesele cumparate de voi pentru ca nu accepta, am incercat eu. Mi-au explicat de ce: tine de garantia lucrarii. Eu am inteles…. De la programare pana la iesirea din service totul a functionat fara repros. Pe langa ce aveam de rezolvat am primit, in urma constatarilor, si un deviz cu ce ar mai trebui reparat/schimbat si chiar cateva completari si atentionari verbale. Multumesc, cu siguranta voi reveni. Le dau 4 stelute pentru ca factura mi-a venit prin email abia peste 3 zile.
Elena Midoschi · Salaj, Sector 5 · 19 septembrie 2023
REPARATII AUTO: Schimb distributie, Rezivie auto
Citeste mai multe recenzii despre schimb kit distributie
5/5
Profesionisti
Personal profesional atat in service cat si la birou. Am schimbat kitul de distributie de un Logan 1.5 dci. Mecanicii explica pe intelesul tuturor atat problemele cat si ceea ce urmeaza sa se faca. Preturi decente, ba chiar am platit mai putin decat a fost constatarea initiala, pt ca au terminat mai repede decat s-a estimat. Recomand.
Cristian-Nicolae Vasile · Strada Secuilor, Sector 4 · 2 septembrie 2023
REPARATII AUTO: Schimb distributie
Citeste mai multe recenzii despre schimb kit distributie
Trimite un mesaj la Service Auto Bucuresti

Cauți un service auto pentru schimbare distributie Bucuresti?
Acum ne-ai gasit!


Trimite-ne mesajul tău și te contactăm imediat!

Validation alert   Completeaza campul cu o valoare corecta!
DINTRE CLIENȚII SCHIMB DISTRIBUTIE BUCURESTI
 • Serviced apartments Bucharest
 • Leo Optic: Magazin de optica medicala Bucuresti
 • Inchirieri masini & microbuze Bucuresti
 • agentie Gogole AdWords Bucuresti
 • Hosting Romania
 • Alpha Bank
 • Millenium Insurance
×
Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Continuând navigarea pe site, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Am înțeles