Service Schimb Ulei Sector 4

 • Schimb ulei motor Sector 4

 • Schimb ulei cutie viteze Sector 4

 • Schimb ulei cutie automata Sos Giurgiului

SCHIMB ULEI SI FILTRE SECTOR 4 Ai grijă de mașina ta și nu te va lăsa în drum. Schimbă uleiul la timp! · De la noi vei pleca întotdeauna mulțumit · Schimb ulei motor · Schimb ulei cutie viteze · Schimb ulei cutie automata · Service multimarcă · 4.7/5 Notă Clienți Sună-ne acum și programează un schimb ulei!
E MAI UȘOR SĂ CUMPERI O MAȘINĂ DECÂT SĂ O INTREȚII ULTERIOR! Proprietarii trebuie să aibă mare grijă de autovehiculul lor pentru ca acesta să le fie util cât mai mult timp, dar de multe ori revizia auto sector 4 este omisă sau amânată - una dintre cele mai neglijate operațiuni de întreținere a mașinii este schimbarea uleiului de motor. Motorul este cea mai complexă componentă a unui autovehicul, iar uleiul de motor este sufletul mașinii și al motorului.

Noi recomandăm să schimbi uleiul de motor la fiecare 10.000-15.000 km pentru o întreținere eficientă și pentru a prelungi durata de viață a motorului mașinii tale.

Dacă nu ești sigur care sunt cele mai bune uleiuri de motor sau când trebuie să faci un schimb de ulei, nu ezita să ne contactezi la 0744 638 292 sau office@service-auto-bucuresti.ro pentru consultanță gratuită referitor la schimb ulei Sector 4 !
Bazează-te pe Select Service Auto Soseaua Giurgiului pentru rezolvarea problemelor masinii tale.

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI PENTRU SCHIMB ULEI SECTOR 4 ?

 • Oferim o gamă completă de tipuri de ulei de motor, din care să-l alegi pe cel mai potrivit
 • Acoperim o gamă largă de nevoi ale motorului, inclusiv schimbarea filtrului de ulei și schimbul altor lubrifianți, cum ar fi uleiul de cutie de viteze sau uleiul cutie automata.
 • Inspectăm motorul pentru detectarea scurgerilor
 • Inspecția gratuită a altor componente esențiale ale mașinii pentru a-ti oferi recomandările potrivite
 • Beneficiezi de reducere pentru următorul schimb ulei si filtre prin cardul de fidelitate
 • Cost prietenos pentru buzunarul tău

UNDE SUNTETI LOCALIZAȚI IN SECTOR 4 ?

Soseaua Giurgiului nr 164A. Daca locuiești in Sector 4 nu vei pierde mult timp pentru un schimb ulei Sector 4 .
schimb ulei sector 4

CARE ESTE PRETUL UNUI SCHIMB DE ULEI?

Costul pentru un schimb ulei depinde de marca si modelul vehiculului, de capacitatea motorului si tipul uleiului de motor. Consilierii Select Service Auto iti vor da o oferta detaliata, ce cuprinde lubrifiantii folositi si cost manopera schimb ulei si filtre 2024. Contacteaza-ne la 0744 638 292 sau office@service-auto-bucuresti.ro pentru orice intrebari sau solicitari ai avea. CÂT DE DES AR TREBUI SĂ FAC SCHIMBUL DE ULEI? Schimbarea uleiului de motor la fiecare 10.000 până la 15.000 de kilometri a fost standard pentru automobile în ultimul deceniu, unele modelele având intervale mai mari. Verifică în manualul mașinii recomandarea producătorului, respectiv kilometrajul la care trebuie schimbat uleiul și tipul exact de ulei care trebuie folosit. Serviciul de schimb ulei cutie automata trebuie facut dupa primii 100.000 de km, ulterior operatiunea e necesara dupa fiecare 30.000 de kilometri. Neglijarea schimbului uleiului si a filtrului din cutia de viteze automata duce la consecințe grave și reparatii foarte costisitoare. Un schimb ulei cutie automata necesită condiții și instrumente speciale, prin urmare, cel mai bine este să îl faci într-un service auto autorizat.
Citeste mai multe despre schimbul de ulei...
CÂT DUREAZĂ SCHIMBAREA ULEIULUI? Schimbarea uleiului și a filtrului de ulei, cît si verificarea noastră gratuită durează aproximativ 60 de minute la Select Service Auto Sector 4. Consumul de timp depinde de cât de ușor putem accesa dopul de scurgere a uleiului și filtrul mașinii tale. DE CE SA SĂ MERG LA UN SERVICE AUTO PENTRU UN SCHIMB DE ULEI? Se recomandă schimbarea uleiului o dată pe an. Din motive de economisire costurilor, mulți proprietari de mașini ignoră valoarea schimbului de ulei făcut de un mecanic auto certificat. De ce să alegi un service auto pentru următorul schimb de ulei? Iată motivele:
 • Expertiză: O greșeală mică te poate costa multi bani. Este esențial să golești corect uleiul și să utilizezi uleiul potrivit pentru mașina ta.
 • Limite legale: Efectuarea de reparații auto pe teren rezidențial poate fi ilegală, în funcție de locul în care locuiești. Există legi pentru prevenirea poluării, iar orice încălcare a acestor restricții poate duce la o amendă mare.
 • Siguranța ta: Un service auto are instrumentele necesare și personal experimentat pentru a schimba uleiul în siguranță. Un service are și autorizație de mediu pentru depozitare corespunzătoare a deșeurilor, in caz contra materialele periculoase pot aprinde substanțe chimice inflamabile, punând în pericol și pe tine, și familia ta.
SCHIMB ULEI PAS CU PAS Facem o inspecție cuprinzătoare pentru detectarea oricăror scurgeri.
Lista componetelor pe care le verificăm, și a fluidelor pe care le verificăm, include, dar nu se limitează la:
 • Lichid de frână
 • Lichid de servodirecție
 • Stergator de parbiz
 • Lichide de baterie
 • Rezervor lichid de răcire
 • Lichidul de ambreiaj
 • Furtunuri și țevi
 • EC/filtru de aerisire
 • Verificarea și înlocuirea filtrului de aer
 • Lichid de transmisie
 • Verificarea motorului pentru scurgeri
 • Alte schimburi standard de ulei
Toate uleiurile sunt inspectate și reumplute pentru întreținerea corespunzătoare a mașinii tale. IMPORTANȚA ULEIULUI DE MOTOR
 • Prelungește durata de viață a motorului: uleiul lubrifiază, răcește, etanșează și protejează motorul. La service-ul nostru de reparații auto Sector 4, recomandăm clienților noștri schimbarea regulată a uleiului pentru o viață mai lungă a motorului.
 • Eficiența motorului: motorul funcționează mai bine atunci când I se face revizia auto sector 4 si schimbul uleiului la timp. Cea mai importantă funcție a uleiului de motor este de a reduce frecarea dintre piesele mobile ale motorului, cum ar fi pistoane, pereții cilindrilor, arborele cotit, rulmenți sau supape.
 • Mai puțin CO2 și combustibil: Căldura generată de combustie si frecare provoacă supraîncălzirea motorului! Frecarea metal pe metal crește consumul de combustibil și poluanți. Uleiul de motor bun reduce poluarea și economisește combustibil. Fii tot timpul atent la consumul tău auto si apelează întotdeauna la un service auto daca sesizezi un consum excesiv de benzină sau motorină, sau dacă observi o pierdere bruscă de ulei.
CARE ESTE CEL MAI BUN ULEI PENTRU MAȘINA MEA? Știi ce uleiuri de motor sunt cele mai bune pentru mașina ta? E mai bun uleiul sintetic deși e mai scump? Sau poate vrei să schimbi cu ulei convențional? Cere-ne ajutorul pentru un schimb de ulei în Sector 4. Tehnicienii noștri auto calificați vă vor trata mașina ca pe propria mașină atunci când vii la service-ul nostru.

Folosim si avem pe stoc toate tipurile de ulei pentru a putea deservi toate cerințele și toate mărcile auto.
 • Ulei convențional (denumit și ulei natural sau petrolier): Uleiul convențional mineral oferă doar o protecție de bază împotriva frecării motorului. Majoritatea mașinilor noi ies din fabrică cu ulei mineral. Motivul este rodajul inițial, uleiul mineral fiind mai eficient pentru perioada de rodaj de cateva mii de kilometric a unui motor nou. mărci de ulei mineral sunt Catrol, Mobil sau Texaco.
 • Ulei semisintetic: Acest tip de ulei de motor este un amestec de ulei mineral și ulei sintetic. Ajută la etanșare, la restabilirea presiunii pierdute, este mai rezistent la uzură si mărește eficiența pornirii motorului la rece. Uleiuri sintetice bune sunt cele de la Liqui, Elf sau Castrol.
 • Ulei sintetic: Acesta este cel mai bun ulei pentru performanța motorului, economie de combustibil și funcționarea optimă a motorului în orice tip de climă. Un ulei sintetic foarte bun este cel de la Castrol sau Mobil.
MOTIVE PENTRU SCHIMBAREA ULEIULUI AUTOVEHICULULUI Schimbarea uleiului la fiecare 10.000 până la 15.000 de kilometri a fost standard pentru automobile în ultimul deceniu, unele modelele având intervale mai mari. Verifică în manualul mașinii recomandarea producătorului, respectiv kilometrajul la care trebuie schimbat uleiul și tipul exact de ulei care trebuie folosit.
 • Uleiul de motor al mașinii tale este predispus la contaminarea cu subproduse provenite din ardere, necesitând astfel să fie schimbat în mod regulat.
 • Chiar și aditivii din ulei se pot descompune în timp și în cele din urmă interferează cu funcționarea motorului.
 • Diversele particule se pot lipi de piesele motorului și pot duce la funcționarea ineficientă a motorului. Acest lucru reduce speranța de viață a motorului.
 • Neschimbarea regulată a uleiului poate anula garanția mașinii tale.
AVANTAJELE TALE daca faci schimb ulei la noi
Card de Fidelitate
CARD

DISCOUNT

card discount service auto sector 4
Folosind cardul de loialitate primești data viitoare o reducere procentuală din valoarea pentru schimb ulei si filtre.

GRATUIT

centru constatari daune sector 4 Bucuresti

Ca să îți fie mai ușor, colegii noștri te vor ajuta la constatări daune auto RCA si CASCO, consiliere deschidere și avizare dosar daune auto.

Serviciu Valet
serviciu valet service auto Soseaua Giurgiului
Ești prea ocupat și nu ai timp să aduci mașina la service? Nu îți face griji, ne ocupăm noi.
Mașină la Schimb

GRATUIT

service auto sector 4 cu masina la schimb
Dacă ai dosar dauna auto deschis la noi vei primi o mașină la schimb pe durata reparațiilor auto.

GRATUIT

service sector 4 cu decontare directa
Oferim toate serviciile necesare pentru deschidere dosar daune si reparatii cu decontare directă cu toti asiguratorii in cazul unui accident auto.

Tractare cu Platforma Auto

tractare platforma auto sector 4
Dacă ai rămas în pană, mașina nu pornește sau nu o poți conduce în siguranță, noi îți punem la dispoziție o platformă de tractare.
Parcare Privată
40

LOCURI

service auto Sector 4 receptie
Nu vei pierde timpul cautând o parcare. Poți lăsa mașina în parcarea noastră privată situată chiar lângă recepție.
Recepție Clienți
service auto Sector 4
Recepția, unde poți pot aștepta finalizarea schimbului de ulei si filtre, oferă confort, un spațiu civilizat, curat și acces la internet.

RECENZII schimb ulei Sector 4

Recenzii Service Auto Bucuresti
5/5
A fost totul super ok
Am un Talisman si cautam un service auto pentru schimb ulei cutie automata in Sos Giurgiului. Fiind aproape de unde lucrez, am preferat acest service si a fost totul super ok. Mi-au facut revizia, mi-au schimbat uleiul de motor, si cel de cutie automata, plus filtrul de ulei si de aer. Mi-a placut ca mi-au spus ce filtre ar trebui schimbate si eu mi-am dat acordul numai pentru doua. M-am saturat de alte service-uri unde iti prezinta numai factura la sfarsit. Am fost putin stresata ca nu mi-au dat factura pe loc, aveau o problema cu programul de facturare, dar mi-au trimis-o prin email a doua zi.
Paula Mihaescu · Jilava, Ilfov · 12 iulie 2023
REPARATII AUTO: Revizie Auto, Schimb Ulei Auto
Citeste mai multe recenzii...
5/5
Nu am ce sa le reprosez
Am schimbat kit distributie plus curea accesorii si schimb ulei + filtru, s-au miscat super bine si te lasa sa asisti langa masina (bineinteles daca nu ai ce face acasa). Ca pret manopera eu zic ca sunt ok , nu am ce sa le reprosez.
Alexie Dorin · Sos Berceni, Sector 4, Bucuresti · 24 mai 2023
REPARATII AUTO: Schimb Distributie, Schimb Ulei, Revizie Anuala
Citeste mai multe recenzii...
5/5
Pret OK
Intamplator am observat acum cateva zile ca masina, un Opel Astra, are o scurgere de ulei, greu sesizabila fiind sub masina. Eram sigur ca e o problema mare. In fine, am ajuns la service, au urcat-o pe elevator, au verificat dopul de drenare si garnitura. Era de vina garnitura, au schimbat-o, i-au mai facut o proba cu motorul pornit si problema rezolvata. Daca tot am ajuns la service, am facut si schimb ulei si filtru, ca se apropia oricum termenul. Foarte buni baietii, rapizi, seriosi si fara multa vorbarie. Pret ok
Catalin Ionea · Str Luica, Sector 4, Bucuresti · 19 mai 2023
REPARATII AUTO: Schimb Ulei, Mecanica Auto, Diagnoza auto
Citeste mai multe recenzii...
Trimite un mesaj la Service Auto Bucuresti

Cauți un service auto pentru un schimb ulei Sector 4?
Acum ne-ai gasit!


Trimite-ne mesajul tău și te contactăm imediat!

Validation alert   Completeaza campul cu o valoare corecta!
Ai terminat cu schimbul de ulei dar parcă te-ai săturat de zgârieturile de pe aripa sau bara spate lovită într-o parcare acum câteva luni?
Apelează la serviciile noastre de vopsitorie auto Sector 4 și iți facem mașina impecabilă, ca în prima zi Si nu numai asta, oferim si decontare directa pentru vopsitorie auto daca e vorba de daune Euroins sau daune Grawe! UN SFAT UTIL PENTRU ÎNTREȚINEREA MAȘINII TALE
Cere fiecărui service auto unde îti duci mașina să treacă în cartea mașinii toate reparațiile sau reviziile care au fost făcute. Cartea mașinii completată cum trebuie este de mare ajutor în diagnosticarea corectă a unei probleme a autovehiculului de prima dată. Si eviti și reparații auto redundante care iți irosesc timp și bani.
DINTRE CLIENȚII SERVICE SCHIMB ULEI SECTOR 4
 • Serviced apartments Bucharest
 • Leo Optic: Magazin de optica medicala Bucuresti
 • Inchirieri masini & microbuze Bucuresti
 • agentie Gogole AdWords Bucuresti
 • Hosting Romania
 • Alpha Bank
 • Millenium Insurance
×
Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Continuând navigarea pe site, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Am înțeles